Därför vill lajka.se anlita webbstrateg Jakob Svensson som skribent

(Last Updated On: )

Sex anledningar till att lajka.se vill anlita webbstrateg Jakob Svensson som skribent.

 

Jakob har publicerat innehåll på webben sedan slutet av 1900-talet…
Jakob började använda internet 1995, samma år som han började plugga på universitetet och året därpå publicerade han en alldeles egen html-kodad illgrön personlig hemsida.  Naturligtvis ville han dela med sig av alla fantastiska webbsidor som fanns på nätet och i slutet på 1990-talet fick hans länksamling en egen domän infart.nu som blev infart.se när .se domänen släptes fri. Jakob driver också andra webbsidor, t.ex. lol.nu men de flesta har fört en slumrande tillvaro.

 

… och publiken har inte slutat skratta sedan dess.
Jakob har följt internets katte…jag menar flugor genom åren och skrattat åt alltifrån ansiktsburkar och andra turkhits till allehanda versioner av Gagnam style och chick chick.

hatten_ar_din

 

Jakob vet vad kidsen vill ha…
Jakob har även jobbat som lärare i flera år och har koll på vad kidsen vill ha. Han har undervisat i datorkunskap och även arbetat med projekt inom webbstjärnan inom andra ämnesområden och har koll på upphovsrätt och creative commons. Men som kidsen brukar säga, att hämta inspiration från något är ju inte att stjäla.  Jakob har också tre egna barn så han kommer alltid att ha koll på vad kidsen vill ha.  Det enda han inte förstår sig på är snapchat, men det beror på att han ser till att bara fastna på bilder som tål att sparas för framtiden.

cc

 

… och vad russinen gillar.
Trots att han själv är i sina bästa år har han en far som är… Vad i.. för ett par år sedan var han dubbelt så gammal, men nu är han  helt plötsligt mindre än dubbelt så gammal som Jakob. Orättvist, borde inte alla åldras lika fort.  Hur som helst, han har även  full  koll på den äldre generationen.

old_fun

 

Jakob är snabb
Jakob springer milen på typ trekvart och skriver ännu snabbare än han springer.  Som egen företagare är det som bekant ett krav från skatteverket att man ska göra bokföringen löpande.

kattlada

 

Jakob har koll på omvärlden.
Jakob har varit utbytesstudent i USA samt läst ett år på folkhögskola i Norge och har bra koll på världen runtomkring och språken som talas där.
Efter att tidigare ha jobbat 4 år sam anställd i Stockholm har han bra koll på vad storstadsborna gillar.  Nu bor  Jakob  mycket centralt i Sverige, närmare bestämt mitt emellan Göteborg och Stockholm,  inte alls långt ifrån Sveriges demografiska mittpunkt, d.v.s. den  punkt dit avståndet till resten av hela Sveriges befolkning är som minst.  Eller som en del  skulle uttrycka det, lika långt till alla, så han har lika bra koll på vad lantisarna gillar. (Det som storstadsborna gillade för tre år sedan och vad amerikanerna gillade för fem år sedan.)

omvarld

 

Jakob är en skön person.

 

 

 

Men… Det där var ju sju anledningar.

Javisst. Jakob levererar alltid lite mer än utlovat och dessutom brukar sex locka mer än sju.

 

Fotnot: Detta inlägg är inte skrivet av lajka.se utan är skrivet som en respons på inlägget på lajka.se.