Hjälp med kodning, webbsidor och databaser

(Last Updated On: 27 maj, 2019)

Den som har en webbsida stöter med jämna mellanrum på förändringar som behöver göras som kräver tekniskt kunnande. Mycket kan man läsa sig till på internet, eller få hjälp med i olika internetforum.

Men det kan vara skönt att ha någon person som kan ta hand om det tekniska som behöver åtgärdas.  Om man vet vad som behöver göras kan man lätt hitta kompetens inom en mängd områden på frilansportaler t.ex. freelancer.com

Det finns många kodare från hela världen som kan hjälpa till utan att det behöver bli för dyrt. Speciellt om det handlar om lätt definierat arbete i kända cms eller koduppdateringar så kan man få många prisvärda förslag från personer som kan hjälpa till. 
Freelancer.com har också ett bra betygssystem och man kan se hur många tidigare uppdrag personen har påbörjat och avslutat etc. 

Just nu får du $20 att köpa in kompetens med när du registrerar dig via denna länken.


Comments

One response to “Hjälp med kodning, webbsidor och databaser”

Leave your response
  1. Sofia Rosenqvist skriver:

    Hej, Jag och några kompisar går på Katedralskolan i Lund och ska nu starta ett UF Företag. Vår tanke är att vi ska erbjuda privatpersoner och företag klimatkompensation. Detta ska erbjudas via en hemsida. På denna hemsidan vill vi ha en typ av kalkylfunktion där man kan fylla i eller välja genomsnittsvärden och där det utifrån detta anpassar priset. Är det något som ni hade kunnat hjälpa oss med?