Tjänster för att skicka anonym epost

(Last Updated On: 18 november, 2022)

De flesta har en permanent epostadress som man använder dagligen, men ibland vill man skicka mail anonymt. Då finns det flera alternativ att välja bland. Dessa tjänster fungerar också om du ska registrera dig med en epost, men är orolig för att få spam-mail efter att du har registrerat dig. Då kan du kolla av mailen första dagen t.ex. om du ska få ett svar tillbaka eller en bekräftelselänk som du måste bekräfta och sedan kan du glömma bort denna epost.

Tänk dock på att anonymitet inte är möjligt på webben utan att dölja din IP-adress, så du måste använda Tor, eller någon annan proxy- eller VPN-tjänst innan du använder tjänsterna nedan för att förbli helt anonym på Internet, eller använda en publik dator som du inte använder till vardags. Dock finns det tjänster t.ex. CyberAtlantis som låter dig skicka ditt meddelande utan att din ip-adress skickas med.

Tempr.Email
Tempr.email låter dig skapa tillfälliga e-postmeddelanden så att du kan skydda din identitet. Du kan använda den för stationära datorer, smartphones och surfplattor och kan till och med välja din egen domän. Dina e-postmeddelanden är tillgängliga i 30 dagar.
Lite väl mycket reklam men uppfyller sitt syfte.

Temp Mail
Temp.mail är en tjänst för att tillhandahålla en tillfällig, säker, anonym, disponibel e-postadress gratis. E-postmeddelandena raderas efter en viss tid så all e-post som kommer från skräppostkällor, reklam eller skadlig programvara kommer raderas automatiskt.


10minutemail
10MinuteMail erbjuder dig en e-postadress som upphör efter 10 minuter (du kan dock förlänga denna tid med 10 minuter till). Det är en bra lösning mot de webbplatser som kräver din e-post för registrering.

MailFence
Mailfence erbjuder dig sekretessen för information som du behöver från en anonym e-posttjänst. Du spåras inte och de erbjuder end-to-end-kryptering av dina e-postmeddelanden.

5ymail
5ymail tillhandahåller anonym e-posttjänst där du kan skicka, ta emot, vidarebefordra eller svara på e-postmeddelanden utan att avslöja din identitet. Den har många inställningar för att ställa in formatet eller spåra din status för läs/oläst e-post bland många andra.

GuerrilaMail
GuerrillaMail erbjuder dig en engångs, självförstörbar, tillfällig e-postadress för att skicka och ta emot e-postmeddelanden anonymt på internet. Mail raderas efter en timme. Du behöver bara välja en e-postadress, inga personuppgifter krävs.

Anonymeousemail.me
anonymousemail.me Här fyller du enkelt i ditt meddelande i ett enkelt och fyller i mottagarens adress, ämne (du kan även bifoga en fil till e-postmeddelandet om det behövs). Om du vill ha ett svar kan du även ange en epost-adress som svaret ska skickas till.


CyberAtlantis
CyberAtlantis har ett enkelt gränssnitt för att fylla i mottagarens e-postadress, ämne och meddelande. Dessutom tas din IP-adressen bort från det skickade meddelandet, så därför kan du inte spåras lika lätt även om du sitter vid din ordinarie dator utan vpn. Du behöver heller inte lämna dina personliga uppgifter.


W3 Anonymous Remailer
W3 anonymous remailer låter dig skicka anonyma e-postmeddelanden till vem som helst. Du behöver bara ange mottagarens e-postadress, ämne och meddelandet för e-postmeddelandet.

Sendanonymousemail.net
Sendanonymousemail.net har ett enkelt gränssnitt för att ange avsändarens och mottagarens adress, ämne och meddelande. Inga andra uppgifter krävs för att skicka e-postmeddelanden med detta.

AnonEmail
AnonEmail låter dig skicka anonyma e-postmeddelanden utan att avslöja någon information om din identitet.